De 2 ani la asoc de propr s-a luat hotararea sa se achite intretinere pt 1 pers chiar daca nu locuieste nimeni in apart. Este si cazul meu. Acum eu vreau sa vand apart si nu primesc adeverinta de la administratie pana nu achit cotele pt 1 pers plus penalitati. Este legal ce fac ei si daca nu spuneti-mi ce lege interzice acest lucru sau ce pot sa fac in aceasta situatie. Multumesc
Anterior am scris: "....Daca la un apartament nu locuieste nimeni mai mult de 15 zile (intr-o luna calendaristica), in baza unei cereri adresate de proprietarul apartamentului respectiv catre asociatie, la apartamentul respectiv va figura o (ZERO) persoane (evident cu obligativitatea proprietarului la plata anumitor cheltuieli obligatorii, chiar daca nu locuieste nimeni!)...".
@mmoceanu
Daca cumva credeti ca noi avem ciunga in par va inselati amarnic, si noi folosim tastatura si stim sa facem diferenta dintre "o persoane" ( crezand ca in loc de persoanA ati scris persoanE) si "0 persoane", este o mica mare diferenta intre "o" si "0", dar insistati ca este lumina aprinsa!!
Frumos era sa recunoasteti greseala.
Corect!
Eu recunosc ca nu mi-am dat seama de unde-i citatul pentru ca de regula cand citam din cineva apare numele celui citat. Acum m-am lamurit ca cineva a vrut sa scrie "0" si a apasat pe "o" iar noi eram cu lumina stinsa si nu am auzit bine#-o.
Vedeti, de aceea in unele domenii de activitate se folosesc in comunicare expresii care nu pot genera confuzii. Pentru "0" se spune si se scrie "zero". Pentru "da" se spune "afirmativ" iar pentru "nu" se spune "negativ", astea fiind doar cateva exemple ca sa nu va consum din timpul dumneavoastra.
Chiar a fost o greseala de tastare; se si poate observa ca este scris in mesaj "o persoane", ci nu "o persoana"!!!!! Se mai intampla....ci nu numai mie!