avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul nu mi-a comunicat repartizarea lunara si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul nu mi-a comunicat repartizarea lunara si m-a lasat cu zile nemotivate

buna ziua,
mi-ati putea spune, va rog, ce pot face in conditiile in care in timp ce eram in concediu medical am fost la superiorul direct si l-am intrebat cum urmeaza sa vin la serviciu dupa terminarea concediului medical iar acesta mi-a raspuns ca avand in vedere faptul ca ramaneau doar 4 zile pana la terminarea contractului individual de munca nu mai are rost sa mai vin. eu i-am zis ca nu vreau sa raman cu absente nemotivate din cauza aceasta si m-a asigurat verbal ca nu voi avea astfel de probleme si sa merg linistita acasa. Acum cand am vazut fluturasul de salariu am constatat ca desi nu am lucrat nicio zi in luna ianuarie imi apar lucrate doua zile si doua au ramas nemotivate, nu mi s-a explicat pe ce criterii...ce as putea face in acest sens pentru ca nu consider normal sa raman cu absente nemotivate in conditiile in care superiorul direct mi-a comunicat verbal ca nu trebuie sa mai vin..pot dovedi acest lucru in vreun fel? de fata in acel moment era doar mama..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 19 Februarie 2014
Daca angajatorul v-a spus verbal asa ceva, de ce nu ati solicitat si in scris? Verba volant, scripta manent .
Am fost la resurse umane si nu au dorit sa-mi dea nicio lamurire, m-au plimbat de la pontator la responsabilul de la resurse umane fara insa a mi se da niciun raspuns..mi-au spus ca exista posibilitatea sa se fi strecurat vreo greseala de pontaj dar nimic concret...voi solicita in scris aceste lamuriri insa v-as ruga, daca imi puteti spune, daca este valabila acea adeverinta eliberata de medicul de la unitatea de primiri urgente pentru a mi se considera ziua respectiva in care am fost de urgenta la spital motivata. Va multumesc
Se considera motivata, dar nu si platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate Vali12 Vali12 Am lucrat in cadrul unei societati in perioada iulie 2014 - martie 2015 cu CIM pe perioada nederminata. Dupa incetarea CIM cu acordul partilor, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Cum va fi pontat salariatul ? motivare ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la situatia urmatoare: - un salariat a avut niste probleme de sanatate, a lipsit de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dany0078 dany0078 Buna seara Anul trecut in timpul liber am fost la o terasa si consumand niste alimente acolo am avut probleme cu stomacul de asa natura incat medicul la care ... (vezi toată discuția)