proprietaru a scris:
domnilor...am o intrebare...daca scara respectiva se alimenteaza din bransamentul asociatiei...cum poate face contract cu firma furnizoare? si pierderile pe "retea" pana la bransament...raman numai in sarcina celorlalti?
Cred dle septimiu ca raspunsul dvs este eronat... printre altele...pierderile intr un condomeniu se impart la toti..
Singura posibilitate este sa solicite periodic ,procesele verbale de verificare a instalatiei pt prevenirea pierderilor.
domnule proprietaru ...
CITITI CU ATENTIE TEXTUL INITIATORULUI TOPICULUI !
unde ati vazut dvs ca noua asociatie are contract cu firma de apa ??? :O
am cititi si rascitit acel mesaj, dar asa ceva nu exista acolo. numai ca va dovediti a fi un nou GICA CONTRA, si dati raspunsuri ca sa agitati spiritele, asa cum faceti in mai toate mesajele postate.
nu sint nici presedinte, nici administrator, nici membru in comitetul executiv. din contra, sint de cealalta parte a baricadei fata de ei. numai ca dvs sinteti orbit de furie impotriva lor si nu cititi cu atentie cele expuse in mesaje. si ce este mai rau ca habar nu aveti de multe probleme privind instalatiile de termoficare si apa rece, despre proceduri de separare si operatiunile care presupun acestea. sinteti numai un ideolog care este paralel cu partea tehnica a instalatiilor, pina acum nu am vazut nici macar o idee de tehnica a instalatiilor in TOATE mesajele dvs.eu am avut amabilitatea a va expune un minim de explicatii tehnice care au putut fi intelese de cine a vrut sa inteleaga. nu insa si de dvs, care sinteti exagerat de rau-voitor din cauza urii impotriva conducerii. din cite-mi dau seama, sintei foarte tinar (deci lipsit de experienta), sau foarte incapatinat. din pacate :(