avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mod de repartizare apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mod de repartizare apa

In urma cu 2 ani scara noastra s-a desprins din asociatia de proprietari de care apartineam si s-a constituit in asociatie de proprietari. Pentru ca nu am avut banii necesari pentru realizarea unui bransament de apa propriu ne-am instalat in subsol un contor pasant fiind singura scara ( asociatie ) din bloc care are instalat un astfel de contor( blocul are 5 scari )Problema este ca vechea asociatie (care este si detinatoare de contract ) la citirile lunare pe care le declaram si care includ si pierderile scarii( care sunt destul de mari ) ne mai adauga niste pierderi diminuind astfel pierderile celorlante scari
va rog daca ati mai intilnit astfel de situatii sa-mi spuneti cum este corect
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 00:54, 26 Aprilie 2009
asa e ,esti depasit,cand nu intelegi sau nu vrei sa..intelegi...celalalt este gica contra.Din raspunsurile dvs,reiese ca scrieti numai sa scrieti..fara a fi concisi si la obiect.Daca nu va plac raspunsurile..nu inseamna ca nu s corecte.Dar ,traim in romania sisuntem proprietari tot timpul=D>
Totul e bine cand se termina cu bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt apa rece StRotaru StRotaru Sunt administratorul unei asociatii de proprietari care are la parter +mezanin un restaurant. De cand am preluat administratia ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)
Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pierderile de apa? danmocanescu danmocanescu Consumul total al apometrelor din apartament este de 5 mc. pierderi de apa (datorita unei sparturi la subsol) s-a stabilit de 30 mc/ap. facturarea s-a facut ... (vezi toată discuția)