avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta presedentiala

Buna seara. As vrea sa stiu daca pot introduce actiune pe cale de ordonanta presedentiala pentru a sti si eu ca parinte de situatia copiilor mei deoarece sunt in divort cu sotia iar copii sunt la ea si nu ii lasa absolut deloc sa se apropie de mine le baga tot felul de prostii in cap si m-a amenintat ca imi face reclamatie la politie daca merg la scoala sa vad cum invata sau merg sa ii i-au la mine pt a putea sa le fac analize medicale sau pur si simplu sa sa-i ajut cu ce pot. v-as ruga deasemenea sa-mi spuneti unde se poate introduce actiunea amintita mai sus tinand cont de faptu ca divortul se afla in faza de apel si tot dureaza de ceva vreme si se impune o situatie de urgenta deoarece este aprox. un an de cand nu mi se permite sa am si eu grija de copii insa a stiut sa ma dea de pensie cu toate ca le trimiteam bani prin mandat postal. Trebuie platit taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: cris_deo , utilizator 22:25, 22 Aprilie 2009
Buna seara. In timpul procesului de divort atunci cand procesul se judeca la instanta de fond spun acest lucru pt ca acum ma aflu la apel, am renuntat la capatul cererii acela de a-mi fie mie incredintati minorii si am semnat pt acest lucru in speranta de a nu se mai taragana divortul si a se pronunta pt a evita lungirea perioadei in care fosta sotie crede ca are drepturi asupra mea iar acum imi pare rau pt ca am renuntat ca sa-mi fie mie incredintati minorii deoarece in momentul de fata fosta sotie nu-mi permite ca sa -i pot vedea sau sa-i pot ajuta cu ceva in afara de pensia de intretinere. As dori sa stiu daca acum in apel cand am primul termen as putea reveni la cererea de incredintare minori chiar daca am renuntat la acest lucru la judecata de la prima instanta.
intra pe Forum (Avocat net )din data de 22-04 2009si in dreapta paginii,scrie:Documente utile
da clic kpe titlul:Legaturi personale cu minorul-progrsam de vizita. logheazA- te si inrta pe pagina care iti da toate documentele necesare pt ORDONANTA PRESIDENTIALA,IN CLUSIV CEREREA TIP.
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Se poate desparti divortul de incredintarea minorului? miss_ra miss_ra Suntem intr-un proces de divort si amandoi dorim divortul. Dar fostul sot s-a razgandit si a facut apel pentru incredintarea copilului. Se poate pronunta ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor cris_deo cris_deo Buna seara . Daca prin sentinta judecatoreasca sotul parat este obligat la plata pensiei de intretinere acest lucru inseamna ca si copii sunt incredintati de ... (vezi toată discuția)