avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia minorului acordata tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia minorului acordata tatalui

Cum trebuie procedat pt.ca sa se asigure obtinerea custodiei unui minor de catre tata?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:10, 24 Februarie 2014
Nici nu ati zis ce varsta are copilul, baiat/ fata, nu ati dat niciun detaliu despre situatie..
Copilul este de sex masculin si are trei ani. Parintii au decis separarea din lipsa de intelegere, nu se mai doreste continuarea mariajului din varii considerente( neintelegere, lipsa comunicare, lipsa preocuparii corespunzatoare a mamei fata de minor, de casa), si tatal doreste sa ii fie incredintat copilul. De teama pierderii copilului, tatal este angrenat in aceasta casnicie.
Acum locuiesc impreuna ? Mama urmeaza sa se mute din acea casa sau tatal ?
Daca mama are conditii bune de locuit, are un loc de munca si a avut grija de copil si are in continuare, sunt sanse mici spre deloc in lipsa acordului ei ca minorul sa locuiasa la tata.
Autoritatea parinteasca va fi exercitata in comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de custodie ... Cri013 Cri013 Bună. Am o întrebare, sper sa ma puteți ajuta. În cazul unui proces de custodie, în urma separării părinților prin divorț, dacă tatal dorește ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Loredana Diaconu Loredana Diaconu Cum obtin custodia copilului si ce acte imi trebuie? La cine apelez prima data? (vezi toată discuția)
Custodie unica ContSters334794 ContSters334794 buna seara!asi avea si eu cateva intrebari daca se poate.fratele meu sta in concubinaj cu o persoana de 3 ani si au un copil de 7 luni impreuna.ei nu se ... (vezi toată discuția)