avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco cu regres
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco cu regres

Buna ziua. Am avut un incident cu autoturismul, proprietate leasing. Accidentul nu a fost din vina mea, ci a celui care m-a lovit. Firma de leasing mi-a spus sa repar masina pe polita casco, cu regres. Am dus masina in service. Intrebarea mea este: ce se intampla daca la service, mai gasesc si alte piese care trebuie inlocuite, dar nu apar pe dovada de la politie? (au fost avariate: bara din fata- cei de la asigurari mi-au dat vopsire; grila plastic din bara - inlocuire; dar daca mai sunt si piese in interior avariate care nu s-au vazut la constatare?). multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
dan2607, utilizator
Cel mai recent răspuns: costina_78 , utilizator 16:04, 22 Iunie 2018
Multumesc frumos! O sa caut!

Numai bine!

IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:

Buna ziua,

In contractele de asigurare CASCO, exista prevederi de substituirea Asigurătorului în exercitarea drepturilor şi acţiunilor Asiguratului sau. Un exemplu de articol este urmatorul:
"În limita despăgubirilor plătite Asiguratului, Asigurătorul este subrogat în toate drepturile Asiguratului / Beneficiarului contra celor răspunzători de producerea şi/sau mărirea daunelor. Asiguratul răspunde de prejudiciile aduse Asigurătorului prin acte care ar împiedica realizarea acestui drept."
Studiati conditiile de asigurare specifice asiguratorului dvs. si veti gasi un articol similar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna casco aasskkyy aasskkyy Buna ziua. Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
[editat] - nici un semn - nimeni nu zice nimic - [editat] doinageorgescu doinageorgescu Buna ziua, In data de 16.10.2013, am fost implicata intr-un accident rutier la trecerea de cale ferată, fiind parte PAGUBITA! Accidentul sa produs in jurul ... (vezi toată discuția)
Casco recupereaza pe rca? dorinv dorinv Am fost tamponat de un auto rezultand pagube. Celalalt sofer a fost cel vivnovat. Am fost la Politie la tamponari, ni s-a facut procev verbal de constatare pe ... (vezi toată discuția)