avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata si sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata si sulta

Buna seara.
Daca ai de achitat sulta si cheltuieli de judecata in urma unui proces de partaj cum se achita acestea? Prin posta,banca,executor, notar?
Cheltuielile de judecata se achita odata cu sulta?
Dar daca au fost cheltuieli si de la fond si de la apel?Se platesc ultimele,de la apel?

Cel mai recent răspuns: lore8000 , utilizator 16:25, 6 Martie 2014
Din cate am inteles cel mai sigur mod de a achita sulta de bunavoie este prin notariat.
Achitati sulta in fata notarului si cel care o primeste da declaratie ca a primit banii. Cu acea declaratie mergeti la cartea funciara pentru radiere.
Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent nevoie de ajutor: dovada plata sulta prin posta cu confirmare de primire liviclau liviclau Buna ziua! Va rog sa imi oferiti un sfat in legatura cu urmatoarea speta: In urma procesului de partaj ca urmare a divortului, mie mi-a revenit apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Achitare sulta ContSters185843 ContSters185843 buna ziua, am revenit cu o noua intrebare! in sfarsit dupa 3 ani de chin s-a incheiat partajul.am facut apel si la sfarsitul acestuia s-a decis ca am de plata ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Buna seara. In 27.12.2010, am peimit o hotarire de la Curtea de apel prin care trebuie sa primim o sulta. Cum mama vitrega nu se grabeste cu achitarea sultei, ... (vezi toată discuția)