avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Fiscul poate executa un imobil ipotecat la banca?
Discuție deschisă în Executare silită

Fiscul poate executa un imobil ipotecat la banca?

Buna ziua,as dori va rog sa mă ajutati cu o informație.Am primit de la fisc un titlu executoriu cu suma de 9700 lei pentru datoria unei firme unde am fost administrator si asociat unic,a intervenit răspunderea personală.Întrebarea mea este daca imi pot executa casa care este ipotecata la o banca?va multumesc!
Multumesc mult pt răspuns.ce mă sfatuiti sa fac pe viitor,sa astept pur si simplu sau sa merg la ei sa vbsa esalonez sau sa încerc sa fac un act de novatie prin schimbare de debitor,întrucât sunt in imposibilitatea de a plati?sunt disperat,va rog ajutati mă cu un sfat.va multumesc
"omu'" sa va dea cati bani are (cat si cand poate). si-i dati (banii) dvs. mai departe, fiscului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2014
allbike, utilizator
Accepta fiscul banii esalonat fara sa mi pună poprire pe salariu?
Ar fi bine sa mergeti la ei si sa vorbiti, dar mergeti impreuna cu mandatarul, si dupa posibilitati si cu un avocat (pentru 2-3 lei, acolo, nu are sens sa va zgarciti).

Niconic a scris:

Accepta fiscul banii esalonat fara sa mi pună poprire pe salariu?

Nu. Fiscul accepta esalonari, doar cu garantii (imobiliare sau mobiliare).
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2014
trandafir2, moderator
Va multumesc f mult pt răspunsuri,dar in continuare nu știu ce sa fac.înainte sa vb cu Dvs imi pregatisem o contestatie la executare,acum am decis sa merg luni la ei sa vad ce se poate face pt ca sunt disperat.

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executiv ptr neplata amenda stelach stelach Buna ziua o firma amendata de itm cu 20000 lei, a primit de la fisc somatie si titlu executoriu pentru neachitarea amenzii. Administratorul societatii , ... (vezi toată discuția)
Executare silita , imprumut negarantat cu imobil milikutza milikutza Buna ziua, o vecina de-a mea,pensionara, a primit o somatie de la un executor, in urma unei incheieri judecatoresti, deoarece nu si-a achitat un credit catre o ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre anaf robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Firma noastra a primit dela ANAF o adresa de proprire pentru datoriile pe care le avem la o alta societate (care are, la randul ei, datorii la ... (vezi toată discuția)