avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Fiscul poate executa un imobil ipotecat la banca?
Discuție deschisă în Executare silită

Fiscul poate executa un imobil ipotecat la banca?

Buna ziua,as dori va rog sa mă ajutati cu o informație.Am primit de la fisc un titlu executoriu cu suma de 9700 lei pentru datoria unei firme unde am fost administrator si asociat unic,a intervenit răspunderea personală.Întrebarea mea este daca imi pot executa casa care este ipotecata la o banca?va multumesc!
Niconic a scris:

Accepta fiscul banii esalonat fara sa mi pună poprire pe salariu?

daca va pune poprire pe salariu e, practic, totuna cu esalonare. nu e bine?

nota: obtinerea de la fisc a 'esalonarii' e complicata rau, chiar imposibila. nu se merita nici incercat. lege (un 'o.u.g.' de 'esalonare') si 'inspectori' superaiurea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2014
allbike, utilizator
Niconic a scris:
... imi pregatisem o contestatie la executare ...

Este buna si contestatia, dar problema se pune ce contestati si mai ales pe ce va intemeiati?
Titlul executoriu este emis in contul dvs sau al firmei?
A scris in primul mesaj:

Niconic a scris:
Am primit de la fisc un titlu executoriu cu suma de 9700 lei pentru datoria unei firme unde am fost administrator si asociat unic,a intervenit răspunderea personală.

Pai sunteti sau nu administratorul firmei? Una e administrator si alte proprietar. Administratorul raspunde pentru ilegalitatile facute si nu proprietarul. Proprietarul raspunde in limita capitalului social - adica il pierde. Verificati in acte si la fisc cine a semnat la administrator. Daca nu sunteti mergeti la fisc si spuneti cine e si dovediti cu actele ca este Cutarescu - si atunci Cutarescu raspunde, nu dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executiv ptr neplata amenda stelach stelach Buna ziua o firma amendata de itm cu 20000 lei, a primit de la fisc somatie si titlu executoriu pentru neachitarea amenzii. Administratorul societatii , ... (vezi toată discuția)
Executare silita , imprumut negarantat cu imobil milikutza milikutza Buna ziua, o vecina de-a mea,pensionara, a primit o somatie de la un executor, in urma unei incheieri judecatoresti, deoarece nu si-a achitat un credit catre o ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre anaf robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Firma noastra a primit dela ANAF o adresa de proprire pentru datoriile pe care le avem la o alta societate (care are, la randul ei, datorii la ... (vezi toată discuția)