Stie cineva sa-mi spuna daca pot interveni probleme in cazul in care, dupa semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui teren, si dupa depunerea documentatiei, inclusiv plata tuturor taxelor, pentru transformarea terenului din intravilan agricol in intravilan construibil, in conditiile in care se incheie contractul autentic de vanzare-cumparare pana la obtinerea autorizatiei de intravilan construibil, pot exista probleme de vreun fel?
Precizez ca am obtinut din partea proprietarului actual procura pentru ridicarea documentatiei de la Oficiul de Cadastru.
Multumesc!
Te informezi la primaria aflata in aria teritoriala a terenului respectiv.
Am facut pre-contract de vanzare-cumparare in mai si am depus actele pentru scoaterea din circuitul agricol. S-au oprit actele pentru ca am fost anuntati de notariat ca nu mai trebuie scos terenul din circuitul agricol si acum nu putem face contractul final pentru ca nu stim ce lege s-a dat exact. Este vorba doar de taxe ca nu se mai platesc sau ca nu se mai scoate din circuitul agricol.
Va multumesc . Astept un raspuns
Am facut pre-contract de vanzare-cumparare in mai si am depus actele pentru scoaterea din circuitul agricol. S-au oprit actele pentru ca am fost anuntati de notariat ca nu mai trebuie scos terenul din circuitul agricol si acum nu putem face contractul final pentru ca nu stim ce lege s-a dat exact. Este vorba doar de taxe ca nu se mai platesc sau ca nu se mai scoate din circuitul agricol.
legea 247/2005, Legea Proprietatii, M.O. 653/22.07.2005
Pt s.c.a au aparut si normele .
Daca nu ai luat SNIF inainta poti avea probleme
Vanzare teren
marimara
Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a ... (vezi toată discuția)