avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... scoatere teren intravilan din circuitul agricol
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

scoatere teren intravilan din circuitul agricol

Stie cineva sa-mi spuna daca pot interveni probleme in cazul in care, dupa semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui teren, si dupa depunerea documentatiei, inclusiv plata tuturor taxelor, pentru transformarea terenului din intravilan agricol in intravilan construibil, in conditiile in care se incheie contractul autentic de vanzare-cumparare pana la obtinerea autorizatiei de intravilan construibil, pot exista probleme de vreun fel?
Precizez ca am obtinut din partea proprietarului actual procura pentru ridicarea documentatiei de la Oficiul de Cadastru.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rewytal , utilizator 12:46, 26 Decembrie 2007



salutari /pe noi scoaterea terenului intravilan (600mp)din circuitul agricol ne_a costat 2.500.000 dati la arhitect pt planul de situatie si memoriu(ne_a facut un plan asa de forma a pus un gard o fantana si o cosmelie mica pt ca pana const noi oricum acel cert de urb va expira)apoi banii de benzina pt drumurile la ANIFberceni apoi 6.800.000 taxa la ANIF Giurgiu si benzina aferenta inapoi la ANIF berceni apoi iar bani pe benzina pina la oficiul judetean de cadastru (Muzeul satului)si apoi la directia agricola ilfov va spun sincer ca birocratie ca_n romania NU EXISTA niciunde in lume .cu totul cred ca am cheltuit 15.000.000 nici nu am mai tinut cont pt ca oricum tr facut si odata ce ai inceput nu mai dai inapoi .Sfatuiesc pe toti in aceeiasi sit sa faca acum pina la intr in ue taxele vor fi mult mai mari . va treb o luna si ceva pana rezolvati /si nu am mai pus la socotela tigari cafea nervi etc scuze pt pledoarie sper ca v_am putut fi de folos


buna ziua. ma puteti ajuta cu nr de tel al arhitectului d-voastra? trebuie sa scot 22000m2 din circuitul agricol si pana acum am primit oferte de la arhitecti/proiectanti cu sume de genul: 25000-2500.
astept un raspuns.multumesc.
Detin si eu o suprafata de teren in comuna Afumati de 5000mp. cu deschiderea de 28ml.extravilan,teren situat la granita cu Stefanesti in fosta livada,la 500m de terenul unui spaniol ce urmeaza sa construiasca o zona rezidentiala vile, eu vreu sal vand ,dar ca orsicare vreau sa iau si eu mai mult pe teren,ce trebuie sa fac sal trec in intravilan agricol ,si intravilan,daca este bine sa fac numai prima parte intravilan agricol, sau sa fac si intravilan as dori si eu sa stiu pe puncte, si un nr. tel a unui arhitect mai ieftin, cat mar costa numai intravilan agricol, si cat mar costa integral [intravilan] ma repet va rog frumos pe puncte sa inteleg si eu sunt cam in varsta 60 ani, va multumesc sa va dea dumnezeu sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren marimara marimara Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a ... (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol. lenkesrl lenkesrl :help: am un teren care in PUG avizat este in intavilanul localitatii. insa in extras CF figueaza ca extravilan. am de la primarie un certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)