avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua
Ma numesc Maria si sunt la a doua casatorie si se pare la al doilea divort.Sotul meu este tigan iar eu romanca dar nu asta e problema ci faptul ca eu la divort nu pot sa duc nici un martor deoarece la toti le este frica nu neaparat de el cat si de rudele lui care sunt cu toti in acel cartier iar eu sunt singura, astazi am primit o bataie zdravana cu pumni si picioare si sunt foarte hotarata sa divortez dar nu stiu ce sanse am. Am si un baietel de un an si trei luni .Va rog sa imi dati un sfat
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: F.V. Strauß , Consilier juridic 22:24, 27 Aprilie 2009
Buna ma numesc Adina si sunt la prima casatorie si la primul divort.Casnicia mergea bine pana cand a venit pe lume primul nostru copil care in prezent are 9 luni si care ne-a facut sa ne indepartam, mai precis dupa nasterea copilului sotul meu mi-a tot spus ca el isi doreste sa isi traiasca viata si daca am putea sa avem fiecare cate un amant.Bineinteles ca la inceput mi s-a parut o ratacire de moment dar lucrurile s-au inrautatit a inceput sa lipseasca serile de acasa cu scuza ca se duce la "verii lui", apoi a inceput chinul in fiecare noapte bea se mbata si imi reprosa ca eu sunt vinovata pentru tot raul din viata lui.Cand era treaz nu isi mai amintea nimic din ce a zis, si eu ma hotaram sa ii mai dau o sansa de dragul copilului.Dar se pare ca nici acest copil nu este un motiv suficient de puternic pentru a face o casnicie sa mearga caci a inceput sa imi reproseze ca sunt obsedata de copil si de el nu am grija.Sincer cred ca are pe altcineva.I-am gasit si niste mesaje pe mess in acest sens.In cele din urma am ajuns la divort, copilul are 9 luni.Am o intrebare poate sa imi i-a copilul.Caci m-a amenintat ca v-a mintii la tribunal si el si martorii lui pentru a lua acest copil, pe care bineinteles ca nu vrea sa il creasca ci vrea sa il dea mamei lui spre crestere
Va rog sa ma ajutati.Azi el a fost la avocata lui si a venit foarte incantat acasa.Nu stiu ce sa fac.In cateva zile imi va ajunge citatia acasa si nu stiu ce sa fac.
Va multumesc mult!
In aceste conditii mentionate de dvs , e greu de crezut ca incredintarea va opera in favoarea tatalui.
Depozitiile martorilor pot fi utile in vederea atestarii faptului ca ati fost o mama afectuoasa , ca v-ati exercitat corect atributiile de parinte.

Pensia de intretinere poate reprezenta 1/4 din veniturile permanente ale sotului .Succes.
intotdeauna copiii sunt sacriicati de parinti pe altarul acordarii sanselor de reparare a unei casnicii care se ruineaza pe zi ce trece.
daca dv nu ati avut puterea sa hotarati a divorta, atunci este bine pentru dvs si copil ca a hotarat el sa o faca.
Un divort nu este mare lucru: sfatul meu este sa fiti de acord cu el. Sa va aduceti insa martori pentru a convinge instanta sa pronunte divortul din vina exclusiva sotului dvs.
daca veti primi citatia acasa, veti merge la primul termen si veti ruga instanta sa va admita audirea a doi martori care sa declare ca sotul este de vina pentru acest divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de la medicul legist !!!!!! esmeralda_hon esmeralda_hon Buna seara! o prietena a mea a fost lovita de sotul ei si a mers la medicul legist sa-i dea dovada, dar a cesta a refuzat motivand ca numai in cazul unor ... (vezi toată discuția)
O intrebare. Rares_din_ludus Rares_din_ludus Buna ziua,eu am fost batut de doi tigani care m-au lovit violent cu pumni in fata (spargandu`mi arcada) si medicul legist mi`a dat 4-5 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)