avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate Apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate Apartament

Acum 10 ani fiul meu a obtinut un credit ipotecar pentru mine , dupa ce am achitat ratele la banca pentru apartament si creditul s-a terminat el numai este de acord sa-mi treaca casa in intregime pe numele meu , el vrea sa-mi vanda mie 90% din casa si restul de 10% sa-i ramana lui. Acum:

1. Eu pot vinde casa in intregime fara acordul lui ?
2. Eu imi pot vinde actiunile mele 90% prin contract vanzare-cumparare ?

Cel mai recent răspuns: Raul23 , utilizator 16:22, 16 Martie 2014
Multumesc pentru raspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi proprietari asupra unei locuinte Elenarom Elenarom Urmează sa achiziționez o locuință pentru care pot plati doar 90 % din valoarea ei. Restul de 10 % vor fi obținuți de o alta persoana prin credit ... (vezi toată discuția)
Coproprietate apartament Raul23 Raul23 Buna ziua, detin 90% dintr-un apartament iar fiul meu 10%. Pot vinde procentele mele prin contract vanzare cumparare nepotului meu ? Trebuie acordul fiului ... (vezi toată discuția)
Efecte la divort? iuliannistor iuliannistor In timpul casatoriei am cumparat un apartament prin credit ipotecar, pe care l-am achitat in 4 ani de la obtinerea creditului. In 2oo5 pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)