Buna ziua!
M-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare prioritate in intersectie. Daca martorul politistului este celalalt sofer implicat in incident, pot sa contest pv deoarece nu este un martor obiectiv si credibil? Bineinteles ca celalalt dofer spune ca e vina mea si nu a lui. In realitate eu nu veneam de pe drumul cu prioritate, insa nu am vazut masina cealalta deoarece nu era in zona. A venit brusc cu o viteza foarte mare.
Celalalt conducator auto nu are decat calitatea de martor asistent in ceea ce priveste refuzul semnarii pv, el confirma doar faptul ca ati refuzat sa semnati procesul verbal, nu confirma daca ati incalcat sau nu regulile de circulatie.
Nu este motiv de admitere a plangerii.
Chiar daca demonstrati, dar nu prea aveti cum, ca celalalt conducator auto avea viteza foarte mare, tot nu vi se va admite plangerea deoarece trebuia sa acordati prioritate indiferent de modul in care conducea celalalt conducator auto.
Nu aveti altceva de facut decat sa achitati minim de amenda in 2 zile lucratoare de la comunicareaprocesului verbal, sa sustineti testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie care este obligatoriu si apoi sa depuneti cerere ptr reducere la 30 de zile a perioadei de suspendare daca va incadrati in prevederile art. 221 din HG1391.