avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla cu actul de adjudecare si cu imobilul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla cu actul de adjudecare si cu imobilul scos la licitatie ?

Va rog s-mi raspundeti !
In urma cercetarilor penal se constata ca , excutorul si participantii la licitatie au trucat licitatia , au deturnat , art.246 . noul cod. penal . Ce se intampla cu actul de adjudecare , cu actele incheiate in urma acestuia si cu imobilul scos la licitatie ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: SPavel , utilizator 14:15, 6 Septembrie 2014
Va multumesc !
Buna ziua !
In 30.06.2014 am solicitat in scris cu confirmare de primire ( cofirmare de primire cu stampila din 04.07.2024 ) Parchetului de pe langa cutea de apel ....... rezultatul , stadiul verificarilor - cecetarilor .
Pana-n prezent 01.09.2014 , nici un raspuns . Pot sa cer urgentarea , studierea dosarului respectiv ca sa nu ies din termen ( prescriptie ) .
Expertul judiciar numit in cauza civila nu da nici un semn de viata .
In 19.09.2014 am termen de judecata , pot sa cer suspendarea judecarii pana la solutionarea dosarului civil ?
Va multumesc anticipat !
Cu deosebit respect !
Astept raspusurile dumneavoastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia pentru infractiunea abuz in serviciu , inselaciune SPavel SPavel Buna ziua ! Un functionar din Ministerul Justitiei in Septembrie 2010 , falsificand actele procedurale intr-o cauza ( dosar executional ) favorizeaza difirite ... (vezi toată discuția)
Actele incheiate dupa prescrierea faptei penale SPavel SPavel Buna ziua! Am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel ...... pentru incalcarea art.297 C.p. . Am primit confirmarea ca , prin ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobiliara prin executor judecatoresc SPavel SPavel Buna ziua ! Vreau sa particip la o licitatie imobiliara . Pot sa ma inscriu la licitatie fara sa platesc cutiunea- garantia stabilita ? Ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)