avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In cat timp se aproba dosarul de indemnizatie CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In cat timp se aproba dosarul de indemnizatie CCC?

BUNA SEARA , SE POATE DEPUNE DOSARUL DE INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL INAINTE CU APROXIMATIV DOUA DOUA SAPTAMANI ,DAR IN CERERE EVIDENT SE VA TRECE DATA LA CARE SE POATE INTRA IN VIGOARE? ADICA IL DEPUN ASTAZI SI SOLICIT INTRATUL IN CCC PESTE DOUA SAPTAMANI ATUNCI CAND VA FI TERMENUL LEGAL ? ASTEPT RASPUNS , VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 12 Februarie 2018
Dreptul reprezentând indemnizația pentru creșterea copilului se cuvine începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate, dar nu mai devreme de a 43-a zi de la data nașterii copilului, indiferent de persoana îndreptățită care solicită dreptul, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si concediu crestere copil pana la 2 ani bioanad bioanad Buna ziua! Ma aflu in saptamana 33 de sarcina, termenul aproximativ pentru nastere fiind 12 septembrie 2010. Am o vechime in munca de 3 ani iar momentan sotul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alexandrinapui alexandrinapui am nascut pe 19 aprilie la ce data trebuie depus dosarul pentru indemnizatie? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata Alexia77 Alexia77 Trebuie sa nasc la sfarsitul lunii septembrie dar intrucat nu am lucrat in ultimele 12 luni o sa mearga sotul meu in concediu de crestere a copilului. Am fost ... (vezi toată discuția)