Mai revin cu aceasta problema in atentia dumneavoastra si multumesc celor care mi-au raspuns,insa stiti cum este,mai bine intrebi de mai multe ori ca sa fii sigur 100%.......Mama mea a formulat cerere de retrocedare a unui teren in suprafata de 4ha,potrivit legii nr 1/2000,cerere care i-a fost avizata favorabil de catre comisiile competente,eliberadu-ise o adeverinta in acest sens de catre primarie in care i se aduce la cunostinta ca urmeaza ca in scurt timp sa fie pusa in posesie.Terenul este al bunicului mamei,iar fratii ei care nu au facut nici-o cerere se ridica cu pretentii de mostenitori.Mentionez ca succesiune si partajul parintilor mamei s-a facut cu mult timp in urma,in viata mai fiind doar mama ei,care de asemenea nici ea nu a formulat vreo cere de retrocedare a terenului,singura fiind mama mea,care figureaza in cerere.Intrebarea mea este:au vreun drept asupra terenului fratii lui mama?va multumesc!
cumnatul meu a facut cererea pentru retrocedarea pamintului bunicului cu martori falsi ,intr-o alta localitate ,la un alt notariat,ocolindu-i pe adevaratii mostenitori ,care detin actele originale ale pamintului bagat in CAP DE BUNIC.SI A LASAT VORBA ca int-o zi se vor retroceda paminturile .DECI FARA SA STIM NOI NIMIC .fara sa ne dam seama ca de fapt legile 18/1991,1/200,247/2005.in baza careia a facut dosarul cumnatul meu,sunt scoase din circuit.acum noi am ramas cu actele iar cumnatul cu banii ,care nu vrea sa de-a la toti mostenitorii legali nimic .,nu recunoaste nimic .desi este nomonalizat de catre anrp cc-ta ca titular.ce trebuie sa facem cu cumnatul care a furat date din primarie ,si-a facut titluri de proprietate .singur fara sa ne intrebe si pe noi fratii in urma parintilor decedati ,a carui mostenire nici nu s-a dezbatut.acum suntem pe rol .ce trebuie sa facem pentru a ne obtine dreptul nostru de bani.de la cumnat care ni se cuvine de la bunicu,,dar cum e posibil pe dreptul meu si-a facut certificat de mostenitor .pe la spate fara sa am habar de lucrul acesta?
Fond funciar
born_bad
Salut, va rog sa-mi spuneti si mie ce optiuni am. In1994 fratii mamei s-au prezentat la Notariatul de Stat, in calitate de mostenitori ai bunicii( decedata ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate
atak
Buna ziua
Cum sa procedez? Suntem 3 frati. In urma decesului parintilor nostrii au ramas doua terenuri din care unul cu casa. Succesorii unui frate sustin ca ... (vezi toată discuția)