Mama a nascut in octombrie 2013. Dupa cele 43 de zile obligatorii a optat pentru ccc pana la 2 ani. Dupa 3 luni de ccc decide sa se intoarca la munca! Tata doreste sa beneficieze el de ccc pana la 2 ani in continuare! Mai are dreptul? Multumesc!
Este posibil sa se suspende indemnizatia,dar ma interesa dk sng ma poate baga in ccc si sa-mi pastreze postul,pt ca eu o sa pierd f mult stand acasa pentru nastere.ma gandesc si cum se procedeaza dk iei ex,stiind ca in ac situatie esti pus sa renunti la locul de munca vechi si esti incadrat ca debutant.eu pot sa fiu incadrata dk la acel moment eu sunt deja in prenatal?cum sa va incheia contr de munca?
Nu conteaza cand se incheie contractul cu SNG, legea prevede ca pe durata CCC nu puteti realiza venituri supuse impozitului pe venit.
Incheierea contractului inseamna ca veti primi un venit salarial, ceea ce duce la suspendarea platii indemnizatiei si veti ramane numai cu indemnizatia primita de la SNG.
Nu ma intereseaza stimulentul,as vrea sa stiu dstrict ce am intrebat.ce sa fac dupa 42de zile de postnatal.nu mai pot recupera.pe baza notelor din sc si ex final se face repartizarea si as prefera sa intru in ccc pana la o noua sesiune