avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitatea unui PFA poate fi afectata de datoriile ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitatea unui PFA poate fi afectata de datoriile catre banca pe care titularul le are anterior infiintarii PFA?

Buna ziua,

Am intrat in somaj in 2011 si acum am sansa de a demara un PFA prin care sa pot cistiga binisor. Am insa credite neplatite din urma plus amenzi RATP si as dori sa stiu daca am ales bine forma de organizare ca PFA sau ar trebui sa imi fac altceva ca sa nu fie firma afectata.

Poate imi puteti da detalii si ce se va intimpla exact: blocare de conturi samd...care sint de fapt pericolele care ma asteapta?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IuliaPopescu , utilizator 23:31, 15 Aprilie 2014
VN=Venituri-Cheltuieli. Vorbeam de baza la care se aplica cota impozitului. Insa eu caut aici sfaturi juridice si nu contabile, sper sa ma poata ajuta cineva sa lamuresc problema creditorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe conturile personale. geovdo geovdo Buna ziua, Am un PFA cu care mi-am inceput prima afacere in domeniul IT. Anul trecut m-am mutat din orasul unde era deschis PFA-ul si am deschis un S.R.L. ... (vezi toată discuția)
Probleme inregistrare pfa awbdan awbdan Buna ! Incerc sa infiintez un PFA, avand cod CAEN 5229, am facut dosarul, a fost verificat, mi s a dat ok ul sa merg sa achit taxele pentru infiintare. Pana ... (vezi toată discuția)
Pfa-costuri mihaela2012 mihaela2012 Buna seara, As vrea sa-mi infiintez PFA pentru a procura autorizatia pentru vanzarea martisoarelor (caen 4977). 1- In conditiile in care infiintez ... (vezi toată discuția)