avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demise cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demise cu acordul partilor

In situatia in care a fost semnata cererea de demisie cu acordul partilor, insa cu mentiuni - lichidarea se va face in mom in care vor fi rezolvate anumite aspecte leg de activitatea desfasurata anterior - asta inseamna ca nu ma pot angaja pana nu mi se va face lichidarea?

Legal, angajatorul poate face acest lucru - sa nu imi faca lichidarea, deci pratic eu sa nu ma pot angaja in alta parte?
Ce pot face eu in acest sens? Detin un exemplar al cererii de demisie cu acordul partilor semnata.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:02, 30 Iunie 2005
p.s: Livrarile sa fie facute catre angajat, nu catre clientii firmei unde lcreaza.
Mada cu ultimul raspuns mai bagat in ceata. ce treaba au clienii sa faca livrari?
rectific ai dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz sau demisie "solicit încetarea contractului de muncă începând cu data de xxxx. În situaţia în care consideraţi necesară acordarea din partea mea a termenului de ... (vezi toată discuția)
Procedura demisie raulmotica raulmotica Buna ziua As dori un ajutor din partea dvs. la urmatorele trei aspecte: 1) care este cea mai optima procedura pentru demisia din functie intr-o firma ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi se poate? ird390 ird390 pot sa imi bag lichidarea la zi ?sau trebuie sa respect ce era scris in contract cu preaviz de 15 zile ? ce pot sa pierd cu lichidarea la zi salariul? (vezi toată discuția)