avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Un salariat este condamnat. Angajatorul a aflat din surse neoficiale. As putea sa incetez CIM cu art 56 lit f fara sa am ceva oficial? Daca nu o sa primesc cum ii incetez? Pentru absente nemotivate? Sau sa cer judecatoriei hotararea? Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru incetare. (A fost suspendat CIM - pentru arest si dupa a revenit la munca ca a facut recurs)
Cel mai recent răspuns: petronel11 , utilizator 14:56, 27 Martie 2014
Este data de 3 zile, el executa acum. Eu o sa operez incetarea la data rapunsului dat de catre judecatorie (cand o sa ne raspunda)?
Intr-adecar, incetarea c.i.m. se va transmite in Revisal la data cand ati luat cunostinta de hotarare instantei.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca din initiativa angajatorului ca urmare a formularii unei plangeri penale ione_scu ione_scu Buna ziua. Avem urmatoarea problema: la data de 27.02.2013 am procedat la suspendarea contractului individual de munca al unui salariat, conform art. 52, ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cand ai un salariat cercetat penal??? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu am un salariat care e cercetat penal... am fost anuntati de avocata dansului ca este cercetat si ca este sub arest, eu la randul meu i-am suspendat cim 30 de ... (vezi toată discuția)
Se poate sa inceteze cim-ul suspendat? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: - acum un an un agent de vanzari aduce prejudicii importante firmei noastre (falsificat chitante, semnat ... (vezi toată discuția)