avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare decizie de concediere

Buna ziua. Am si eu o mare nelamurire cum se poate ca cineva sa inchida o firma atata timp cat are un proces in instanta , si cine trebuie sa se sesizeze in cazul in care administratorul firmei cere in instanta o amanare pentru a solutiona problema pe cale amiabila ( dupa ce a refuzat sa se prezinte la mediator) iar la urmatoarea infatisare s-a prezentat cu dovada ca societatea a fost desfintata. Dupa mintea mea acest administrator a mintit o institutie a statului , o instanta judecatoreasca , iar eu ca si persoana cu venituri modeste nu-mi permit sa deschid un nou proces . Ce pot sa fac in acest caz , cu cine sa ma cert? Am ramas si fara anularea deciziei si fara sa imi recuperez cheltuielile de judecata. In cazul acesta legile sunt facute doar pentru cei care au bani mai multi ? Va multumesc daca aveti vreun sfat si pentru mine !
Cel mai recent răspuns: valyadrian , utilizator 19:53, 26 Martie 2014
multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale tzuku51 tzuku51 Ce conditii trebuie sa indeplinesc si in baza carui articol de lege pot solicita in instanta daume morale prntru calomnie? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Prejudiciu din cauza sindicatului anghel75 anghel75 Buna ziua, Daca Sindicatul companiei la care lucrez a deschis Actiune Civila impotriva angajatorului privind recuperarea unor drepturi materiale prevazute in ... (vezi toată discuția)
Daune in contencios alinpopescu1804 alinpopescu1804 Un subiect deschide o actiune in contencios, impotriva institutiei mele publice, nemultumit de examenul organizat de aceasta (si picat de acesta) si cere si ... (vezi toată discuția)