avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara,
Doresc sa ma lamuriti cu o problema in legatura cu posibilitatea acordarii indemniz., pe data de 25.07.2013 am semnat contractul de munca pe perioada determinata de 1 an.Intre timp am ramas insarcinata iar pe data de 10 august 2014 urmeaza sa dau nastere celui de al 2 copil.
Exista posibilitatea de a nu beneficia de aceasta indemnizatie in aceste conditii?!!!
VA MULTUMESC !!!:))
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:40, 21 August 2014
1. In venitul net pentru calcularea indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) intra, pe langa veniturile din salarii si c/val tichetelor de masa.

2. Angajatorul ar trebui sa stie asta cand completeaza adeverinta tip pentru indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizaþie pentru crestere copil? nicoadriana nicoadriana Lucrez la o fabrica din data de 24.09.2013 si am contractul pana in data de 30.09.2014 si sunt însărcinată in data14 saptamani.ar trebui sa nasc prin 28 ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si lauzie CRISCC CRISCC buna ziua, sunt insarcinata in 7 sapt si sunt in concediul medical fiind sarcina cu risc,am fost intrnata si dupa am primit concediu pe 2 sapt cu cod 01, cat ... (vezi toată discuția)
Expirarea cim cu 3 saptamani inaintea datei probabile a nasterii daria7 daria7 Buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cum ar trebui sa procedez mai este pana la momentul acela insa stau cu frica. lucrez cu contract determinat pe un an ... (vezi toată discuția)