avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cursuri ingrijire batrani la domiciliu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cursuri ingrijire batrani la domiciliu

Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la domiciliu.
Detin o firma cu domeniul consultanta si intermediere locuri de munca in strainatate si as dori sa pot organiza si cursuri de ingrijire batrani si de asemenea daca e posibil si cursuri de predare lb germana. Este suficient un curs de formator sau mai trebuie sa indeplinesc si alte conditii?
Pentru cursul de lb germana pot angaja pe cineva,ma refer aici la un profesor de germana, pentru a le preda cursantilor?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabriela_2012 , utilizator 10:52, 26 Martie 2017
Buna,

Ati reusit sa obtineti acreditarea? Ma lovesc de aceeasi problema si nu stiu de unde sa incep...

Multumesc anticipat!
Buna ziua,As vrea sa vorbesc cu Dvs privind aceeasi problema care ati pus-o.Am niste dileme si nu gasesc absolut nimic legat de documentatie.Adresa mea este gabriela@stayathome.be.Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de calificare ingrijitor batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana care a absolvit un curs de ingrijire batrani si a primit o diploma care atesta acest lucru poate activa pe ... (vezi toată discuția)
Nelămurire codul muncii articolul 206 S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 Conform Codului muncii, respectiv ale art. 206, care reglementeaza ca: (1) Formarea profesionala la nivelul angajatorului prin intermediul contractelor ... (vezi toată discuția)
Autorizare curs web designer WebDesign WebDesign Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la o societate de tip SRL cu domeniu de activitate principal 6201-Activitati de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)