avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune vacanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune vacanta

Bunica mea, proprietara unui apartament in care locuiam impreuna cu mama mea, a decedat in 1961. Pentru ca eram urmariti politici, tatal meu fiind condamnat politic, si pentru a nu pata si mai mult autobiografia, am renuntat la succesiune, mai intai mama mea, apoi eu. In urma acestui fapt lmobilul a fost preluat de stat prin Decr. 111/1961.
Mai pot repara astazi aceasta greseala, ce sanse ar avea o actiune de anulare a succesiunii vacante (sau alta actiune similara).
Multumesc
Clodni
Cel mai recent răspuns: Clodni , utilizator 10:46, 29 Aprilie 2009
Multumesc pentru informatii si pentru intelegera situatiei
Clodni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ganirolf ganirolf Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in aceasta situatie: Suntem 3 frati cu părinții decedați . Noi frații nu am dezbătut moștenirea după ... (vezi toată discuția)
Donatie abuziva romeo777 romeo777 buna ziua.am si eu o rugaminte.bunica mea a donat toata averea unui nepot si unei fiice fara a face succesiune dupa bunicul decedat.ce pot face pentru a ... (vezi toată discuția)
Cum se poate refuza intrarea in posesia unei mosteniri? jacquelline jacquelline Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am o prietena ai carei parinti au divortat cand ea era foarte mica, iar ea a fost crescuta de mama, ... (vezi toată discuția)