buna ziua am si eu 2 rugaminti la dvs una am probleme cu un vecin nou care sa mutat langa noii vecinul asta sa mutat acum recent inaintea lui a stat proprietarul casei care a murit noi am construit in 1994 o casa noua in stil vagon si am 5 camere prima camera este facuta pe hotar intre el si eu in cazul asta ce pot face, el intre timp sa lipit de 2 pereti ai casei cu o baie care e pe peretele meu din dormitor si un dormitor pe urmatoarea camera a casei mele pt ca tata cand traia cu mine in curte era alcoolic si cred ca i-a dat bautura si i-a lasat sa se lipeasca de casa noastr dar este vernbl nu este scrisa nici o gartie canoi il lasam sa se lipeasca de peretii casei noastre si in dormitoruk meu am zugravit si am umezeala baia asta a facut-o de vreo 3 ani si ei i-mi spun mie ca era facuta de cand a cumparat curtea dar nu este adevarat ce pot sa le fac in situatia asta intre casele noastre nu este cei 1 metru jumate distanta nu este deloc sunt lipite casele daca e un incendiu ard amandoua. si mai am o problema a facut un gard de boltari nnu am dat nici o gartie scrisa cu ei sa faca gardul pleaca din coltul casei noastre si nu l-a facut drept e stramb si ne-a mai luat noua a intrat in curte la noi cu putini metrii e facut in valuri si ei se tot umfla in pene ca au cadastru facut ce pot sa fac in situatiile astea cu ei ca eu am avut un prun care s-a dus creanga la ei si ia deranjat si l-a taiat fara sa-mi spuna nmic deci tot ce erau spre ei le rupea le taia dar ei au intrat la noi ce ma sfatuiti ce sa fac si daca o scot cu ei la capat.
mariana dinita astept raspuns de la dvs multumesc
@raului
Pentru inceput trebuie dezbatuta succesiunea
Ulterior ,in baza certificatului de mostenitor,se poate incheia declaratie notariala pe proprie raspundere ca bunul mobil nu mai exista in fapt si in drept ca urmare a predarii la unitate specializata
In baza declaratiei notariale si a cererii de radiere,autoritatea fiscala va dispune radierea din evidenta a bunului mobil dupa achitarea debitelor in evidenta
Este de preferat sa urgentati radierea auto,pentru a preintampina situatia neplacuta de executare silita
buna ziua executare silita la ce va referiti eu i-am platit niste bani la impozitul masinii care nici numai exista dar eu fdaca nu am succesiunea facuta si masina era a lui ce treaba are cu mine la executare silita pt ca el trebuie sa se ocupe iar la primarie impozitul masinii merge in continuare eu pana cand am sa-i platesc lui banii astia care si asa ii platesc degeaba ca masina numai exista de vreo 7 ani ela facut ce a facut cu ea si acum de ce sa ma execute pemine cand nu era a mea ci a lui el e mort ce sa-i fac eu in situatia asta nu e normal sa o platesc eupt ca pe el nu l-a interesat si-a luat banii de la tigani pe ea ca a dat-o la fier vechi si pa ce treaba am eu cu asta lamuriti-ma ce executare silita la ce la ceva ce nu exista
mariana dinita