avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire serviciu din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire serviciu din concediu crestere copil

Buna ziua,
Fetita mea implineste 2 ani pe 11 iunie 2014 si ar trebui sa revin la serviciu cu cel putin o luna mai devreme. La prima discutie cu angajatorul mi s-a oferit 3 variante, nici una care sa-mi dea siguranta locului de munca, si anume: 1. imi dau demisia cu acordul partilor si primesc salarii compensatorii; 2. revin la servici, imi face contract pe 6 luni si poate am noroc sa-mi gaseasca un nou loc de munca; 3. revin la munca, stau 6 luni si ma dau afara, de preferat cu acordul partilor.
Eu aveam contract pe perioada nedeterminata inainte de a intra cin CCC, intre timp in departamentul meu s-au facut restructurari si acum mi se spune ca nu mai este loc si pt mine, si ca eventual sa-mi caut eu de serviciu in institutie. Nu sunt ei obligati sa-mi gaseasca un loc de munca in firma lor? Firma are posturi disponibile, unele sunt si conform pregatirii mele, dar mi s-a spus ca tine de seful direct sa ma accepte.
De ce sa fiu reintergrata cu contract de munca pe 6 luni cand eu aveam contract pe perioada nedeterminata? Reintegrarea nu ar trebui sa fie in aceleasi conditii ca inainte de CCC?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 30 Aprilie 2014
Buna ziua,
Revin cu propunerea din partea angajatorului meu:
Am fost si am discutat cu ei si mi-au oferit un post in cadrul aceluiasi departament, dar pe alta pozitie, dar cu urmatoarea modificare contractuala: vor sa-mi inchei contractul pe perioada nedeterminata si sa-mi deschida un contract pe perioada determinata de 6 luni, pe motiv ca pozitia respectiva nu prevede decat contracte pe durata determinata.
Va rog sa-mi spuneti cat este de "legal/ corect" acest lucru?
Eu ma simt dezavantajata in aceastra postura.
Multumesc.
Nu este legal, intrucat Legea nr.202/2002 prevede ca trebuie sa reveniti la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente.

Prin urmare, un loc de munca echivalent inseamna aceeasi durata a c.i.m., a timpului de munca , salariu etc.
Buna ziua,
Revin iara, cu o noua propunere din partea angajatorului meu.
De cand v-am scris eu ultima data, am revenit fizic la servici pe noul post oferit si cu o noua propunere: imi pastreaza contractul pe perioada nedeterminata pe postul nou dar cu o conditie, si anume sa semnez o demisie cu acordul partilor care se va aplica dp 6 luni de stat la servici in conditiile in care nu vor mai avea nevoie sa pastreze postul. Iar dc vor mai avea nevoie de mine incontinuare vor rupe acordul respectiv.
Cat de legal este acest lucru si cum ar trebui sa procedez in cazul in care ma hotarasc sa depun o plangere la ITMB?
Multumesc.
1. Demisia cu acordul partilor nu exista prevazuta in Codul Muncii.

2. O astfel de solicitare este posibila , daca partile sunt de comun acord. De exemplu, angajatorul solicita angajatului incetarea raportului de munca in baza art.55 lit.b C.mun., incepand cu data de 01.09.2014.
Daca salariatul este de acord, atunci la data mentionata mai sus inceteaza raportul de munca.

3. ITM-ul nu are in atributii constatarea legalitatii sau nelegalitatii unui act emis de catre angajator. ITM-ul constata contraventiile prevazute in legislatia muncii si aplica sanctiunile prevazute de legislatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu de crestere copil Ioana177 Ioana177 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: in prezent sunt in concediu de crestere copil pana in luna august. Anul trecut in luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajator pentru mamele reintoarse la munca janetjanet janetjanet Buna ziua,va rog sa imi acordati un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema:In noiembrie 2011 am fost concediata pe motiv de restructurarea postului ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la locul de munca dupa cic nimphae nimphae Buna, pe scurt: am intrat in CIC, ocupand o pozitie pe perioada determinata. Dupa logica mea, contractul de munca ar fi trebuit inchis, deci eu am renuntat la ... (vezi toată discuția)