In primul mesaj ati scris urmatoarele:
Marinel28 a scris:
Problema este ca nu mai am Contractul de vanzare-cumparare si niciun act al masinii.
In ultimul mesaj ati scris urmatoarele:
Marinel28 a scris:
...iar el mi-a spus ca daca am copii dupa actele masinii si contractul de vanzare-cumparare pot sa il dau in judecata pe cumparator,
Sunt anumite inadvertente intre mesajele dvs. (desigur nu intereseaza pe nimeni, doar pe dvs.)
Marinel28 a scris:
... iar daca voi castiga mi se va elibera o hotarare judecatoareasca prin care o sa mi se radieze masina de la Politie si Finante.
Daca aveti contractul de vanzare cumparare (v-am scris in mesajul meu anterior, probabil nu ati citit), puteti radia masina de la fisc, printr-o simpla cerere (nu va trebuie Hotarare judecatoreasca), ci ...
o c e r e r e.
Marinel28 a scris:
Am intrebat si la Serviciul Inmatriculari daca e posibila o astfel de cale si am primit raspuns pozitiv.
La inmatriculari, in cazul vanzarii/cumpararii auto radierea se face odata cu inmatricularea pe numele noului proprietar, adica
odata cu transcrierea dreptului de proprietate.
Asta da il puteti obliga prin hotarare judecatoreasca (dar nu stiu cu ce va ajuta), caci la fel de bine puteati sa faceti o informare catre serviciul inmatriculari ..si rezultatul era acelasi.
P.S. Stiti cum se scarpina oltenii la urechea stanga cu mana dreapta?
Bafta in demersul in justitie ..