avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de rulment

Buna ziua,
poate sa dispara, din contul meu, fondul de rulment depus la Asociata de prorietari?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:55, 13 Aprilie 2014
da, am intrebat administratorul si mi s-a raspuns ca nu exista fond de rulment. In concluzie s-a evaporat. este posibil in mod legal?!
Fondul de rulment se consemnaza in Registru fondului de rulment si exista acolo daca proprietarul l-a platit.
Proprietarul poate dovedi ca a achitat fondul de rulment pe baza chitantei ce i s-a eliberat atunci cand a platit.
In cazul vanzarii-cumpararii apartamentului, atat vanzatorul cat si cumparatorul trebuie sa mearga la asociatiei, sa verifice daca sunt debite...
Vanzatorul ppoate solicita asociatiei sa i se compenseze debitele cu fondul de rulment, poate sa achite toate debitele si sa-si retraga fondul de rulment ori poate sa transmita cumparatorului debitele si/sau fondul de rulment. Dar toate acceste se fac la asocitie si nu doar printtr-o intelegere intre cei doi, mai ales asa cum s-a spus mai sus, fara un document, fara a se specifica suma s.a.m.d.

Daca administratorul a spus ca "nu exista fond de rulment" poate ca fostul proprietar nu a platit niciodata fondul dde rulment ori poate a solicitat compensarea debitelor cu fondul de rulment.
nu fostul proprietar ci eu am platit fondul de rulment!
cum se procedeaza in acest caz?!
am impresia ca este vorba de o deturnare de fonduri?!
@gcprmr
Cand ati achitat fondul de rulment, vi s-a dat o chitanta? Daca da, atunci mergeti cu chitanta la administrator si aratati-i-o.

Interventie moderator

@liviubarbu
V-ati interferat intr-o discutie inca nelamurita cu utilizatorul care a deschis acest topic si ....incurcam raspunsurile.
am fost cu chitantele la administrator si nu le recunoaste

Alte discuții în legătură

Fond de rulment lipsa strutum strutum Buna ziua, Locuiesc in cartierul ANL Brancusi, administrat de Directia de Administrare a Fondului Locativ sector 6. In periada 2007 - 2009 a fost administrat ... (vezi toată discuția)
O alta problema cu fondul de rulment clau220 clau220 In primul rand imi cer scuze ca deschid un nou topic, am vazut ca s-a mai scris despre acest subiect, dar nu am gasit nimic actualizat.(rog sa mutati topicul ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment catalina1276 catalina1276 Buna ziua! Sunt chiriasa de 7 ani intr-o asociatie de proprietari a unui bloc de garsoniere.Cu proprietara nu am inchieiat contract de inchiriere, insa, am ... (vezi toată discuția)