Dar chitantele prin care ati platit intretinerea le recunoaste? De regula omul ce incaseaza are acelasi scris, ceeasi stmpila, chitantele sunt numerotate iar chitanta dumneavoastra ca numar si data face parte dintr-un chitantier...
Pai, pote ca dvs. ati achitat acest fond cu mult timp inainte, cand actualul administrator era la gradinita... exagerez, dar situatie poate fi pe-aproape.
In Registrul FR trebuie sa figureze toti proprietarii din asociatia dvs. si acolo se vad miscarile (in special depunerile, cu chitanta, nr., data, suma depusa si in final soldul).
Daca au fost unii proprietari care au plecat din bloc, probabil ca acestora li s-a restituit suma respectiva dupa care, in continuare noul proprietar a inceput sa depuna sume in acest fond.
Deci, administratorul dvs. nu recunoaste chitantele... Haios omul. In acest caz nu trebuia sa va lase cu ochii in soare, trebuia sa mearga la cenzor, la presedinte - care pot fi la randul lor alte persoane decat acele cand s-a inceput constituire FR.
Exemplu - eu m-am mutat in bloc in 1974 si am fost nevoit sa particip la constituirea FR de la blocul meu. Acum, pentru ca sunt administrator la blocul meu, am in evidenta la asociatie Registrul FR si intr-adevar figurez cu o suma formata din 4 depuneri cu chitanta. Ca pe vremea aceea si stampila era alta, ca formatul chitantelor era diferit de ce avem acuma, nu mai vorbesc de calitatea hartiei (de ziar), degradata de-a binelea - insa cum sa nu recunosti asa ceva?
Mergeti mai multi proprietari la asociatie si verificati-va soldurile la FR. Daca nu mai exista, aceste solduri inseamna ca cineva le-a substituit si a distrus si registrul FR. Este cazul de-o cercetare a activitatilor de predare-primire a documentelor, atunci cand s-au schimbat administratorii si eventual comitetele executive + com. de cenzori.
Nu uitati ca am trecut si prin niste perioade de inflatie si de denominare...