buna seara,
1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu stiu exact ce functie pot sa imi trec si daca pot sa ma angajez "eu pe mine".
2. vreau sa angajez o a doua persoana dar care este medic intr-o institutie publica cu norma intreaga si mai are un al doilea loc de munca la un cabinet individual (nu al dansului) tot cu 8 ore (avand in vedere ca la medici se poate). a doua intrebare este daca pot sa il angajez intr-un srl si cu cate ore? (este vorba in cazul dansului pt prestari servicii si nu ar trebui sa stea zilnic un nr fix de ore ci doar cand ar avea de lucru).
va multumesc
Nu, nu este nicio restricie, doar era un exemplu, deoarece am inteles de la user ca nu ar avea de lucru in permanenta, bineinteles ca poate lucra si 8 ore.
Pentru director societate comerciala nivelul de studii este nedefinit.Nu sunt necesare expres studii superioare.
sincer eu l-as angaja cu 4 ore pe zi (cu norma intreaga nu cred ca as putea legal vorbind) dar atunci salariul are ceva limite?
plus la prima problema e ca eu imi finalizez studiile superioare doar in iulie ceea ce e prea tarziu sa ma angajez atunci avand in vedere ca depind de cele 60 de zile la microintreprindere
Nu este obligatoriu sa aveti studii superioare pentru functia de director societate comerciala.
Depinde de specificul activitatii dvs.Daca nu este nevoie de un medic, nu-l angajati ca medic.
tocmai m-am uitat in COR si pentru director societate comerciala e ok fara studii superioare inca dar spre surprinderea mea pentru administrator societate comerciala cod cor 241939 este obligator studii superioare