avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale functia???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

functia???

buna seara,
1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu stiu exact ce functie pot sa imi trec si daca pot sa ma angajez "eu pe mine".
2. vreau sa angajez o a doua persoana dar care este medic intr-o institutie publica cu norma intreaga si mai are un al doilea loc de munca la un cabinet individual (nu al dansului) tot cu 8 ore (avand in vedere ca la medici se poate). a doua intrebare este daca pot sa il angajez intr-un srl si cu cate ore? (este vorba in cazul dansului pt prestari servicii si nu ar trebui sa stea zilnic un nr fix de ore ci doar cand ar avea de lucru).
va multumesc
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:54, 30 Aprilie 2009
davideg: Codul COR impune ocuparea functiei de persoana cu studii superioare.
121004 Director societate comerciala
orianadiana:
Te angajezi ca "administrator", ceea ce inseamna cod COR 512101
dar: daca ai microintreprindere si il angajezi pe doctor, de ce te angajezi acum la societate? la microintreprindere poti sa ai un angajat cu programa partial. nu davideg?
de ce nu astepti pana termini facultatea si apoi te angajezi pe firma cu subventie de la somaj, pe legea 76/2002. primesti 750 lei lunar timp de un an. sunt de aruncat banii?
pe ce functie angajezi medicul? din cate stiu nu sunt prevazute incompatibilitati la acestia. si nici limitarea la un anumit numar de ore pe zi ca si salariat, la mai multe societati/unitati nu stiu sa aiba. dupa cum am spus mai sus, m-a interesat si pe mine subiectul si nu am gasit pe nicaieri o astfel de restrictie pentru medici
acum am citit si cu salariul pentru 4ore / zi. Daca il angajezi pe o functie ce necesita studii superioare, atunci ii dai salariul de baza 1200/2=600 lei/luna pentru 4 ore. Daca il angajezi pe o functie ce necesita alte studii aplici coeficientul de ierarhizare din CCMUNN 2007-2010
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
pakos, utilizator
Cu atat mai mult, mergeti pe varianta cu director.Functioneaza chestia cu subventia si pentru propria-ti firma unde mai esti si unic asociat?
Daca da, e perfect cum a spus pakos.Salariatul poate fi angajat cu timp partial la micro.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
De ce nu?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatul unic poate fi angajat al propriei firme? Nicolaescu Simona Nicolaescu Simona Daca sunt asociat unic pot fi propriul meu anagajat.Ce functie pot ocupa? Pot avea contract part time? (vezi toată discuția)
Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)
Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)