Buna ziua, beneficiez de indemnizatie de crestere copil, fiind salariata la o institutie de stat, dar sunt si agent de broker din anul 2008...iar de indemnizatie beneficiez din 2012...nu am stiut ca nu am voie sa am si alte venituri impozabile, nimeni nu m-a intrebat cand mi-am depus dosarul de maternitate daca am si alte venituri, iar acum dupa 2 ani si 4 luni ( pt ca sunt in maternitate pana la 3 ani) mi-a venit cate o adresa de la Agentia de Plati, la locul de munca si la agentia de asigurari, cum, ca, am fost gasita cu venituri impozabile si ca trebuie sa dovedesc ca nu e asa....ce am de facut in acest caz?
Mentionez ca am si o intreprindere individuala, dar nu s-a specificat nimic de aceasta.
...vor putea sa-mi opreasca din salariu? pt ca anul acesta imi incep activitatea la locul de munca...deci dupa 3 ani de zile s-a vazut aceasta eroare, va dati seama?
Va executa. Si termenul de prescriptie curge de la data cand v-au descoperit si nu cred sa fie 3 ani...
E neplacut, stiu, dar daca citeati cat de cat actele pe care le-ati semnat pentru indemnizatie vedeati ca scrie clar de alte venituri.
Multumesc de raspuns, acum sunt la stadiul in care cei de la asigurari vor trebui sa raspunda de cand sunt in contract de mandat cu ei...care ar fi urmatorul pas?