avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri impozabile si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri impozabile si indemnizatie crestere copil

Buna ziua, beneficiez de indemnizatie de crestere copil, fiind salariata la o institutie de stat, dar sunt si agent de broker din anul 2008...iar de indemnizatie beneficiez din 2012...nu am stiut ca nu am voie sa am si alte venituri impozabile, nimeni nu m-a intrebat cand mi-am depus dosarul de maternitate daca am si alte venituri, iar acum dupa 2 ani si 4 luni ( pt ca sunt in maternitate pana la 3 ani) mi-a venit cate o adresa de la Agentia de Plati, la locul de munca si la agentia de asigurari, cum, ca, am fost gasita cu venituri impozabile si ca trebuie sa dovedesc ca nu e asa....ce am de facut in acest caz?

Mentionez ca am si o intreprindere individuala, dar nu s-a specificat nimic de aceasta.
Cel mai recent răspuns: IulianaIvan , utilizator 15:10, 14 Aprilie 2014
...vor putea sa-mi opreasca din salariu? pt ca anul acesta imi incep activitatea la locul de munca...deci dupa 3 ani de zile s-a vazut aceasta eroare, va dati seama?
Va executa. Si termenul de prescriptie curge de la data cand v-au descoperit si nu cred sa fie 3 ani...
E neplacut, stiu, dar daca citeati cat de cat actele pe care le-ati semnat pentru indemnizatie vedeati ca scrie clar de alte venituri.
Multumesc de raspuns, acum sunt la stadiul in care cei de la asigurari vor trebui sa raspunda de cand sunt in contract de mandat cu ei...care ar fi urmatorul pas?
Cat despre Intreprinderea Individuala, ce ar trebui sa fac...sa o suspend sau sa o inchid?
Nu aveti de ce sa o inchideti acum.Se vor lua in considerare veniturile obtinute in perioada in care ati beneficiat de indemnizatie.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului acordata tatalui AndreiDI AndreiDI Daca mama nu are contract de munca, nu este nici in somaj, somajul ei incetand in martie 2012 si de la acea data nu mai realizeaza venituri, se mai poate cere ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa restitui indemnizatia crestere copil fiindca aveam contract de mandat cu o firma de asigurari alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua. am nevoie de niste indrumari si sfaturi va rog. in august 2010 am nascut un baietel , iar din octombrie 2010 -august 2012 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si contractul pe perioada determinata ralukkks ralukkks buna seara. lucrez in invatatamant de 6 ani ca suplinitoare, anul acesta am raman gravida si ar trebui sa nasc prin iunie 2013, insa contractul mi se ... (vezi toată discuția)