avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retrogradarea din functie din asistent medical in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retrogradarea din functie din asistent medical in registrator medical pentru o durata ce nu poate depasi 60 de zile

Aceste 60 de zile sunt lucratoare sau calendaristice si daca se pun zilele de sarbatoari legale, de pasti si 1-2 mai.
Ceea ce v-am prezentat nu este un formular tipizat, fiecare angajator poate decide forma unei astfel de decizii.
Decizia de revenire in functia de asistent trebuie sa ma anunte ei si cu cite zile trebuie facuta decizia.PE 15.05.2014 MI SE TERMINA RETROGRADAREA DECIZIA TREBIE FACUTA CU CITEVA ZILE INAINTE SAU CIND TREBUIE SA IAU LA CUNOSTIINTA CIND SINT ANUNTAT.
MULTUMESC.
Legea nu prevede niciun astfel de termen.
In general, in practica, o astfel de decizie se emite inainte de data in cauza.
Dupa lege, dupa terminarea celor 60 de zile poate sa-l prelungeasca sau sa ramin ca registrator.Cind sa dat decizia scria clar ca revin pe post de asistent.
Nu are cum sa prelungeasca durata retrogradarii . Pentru asa ceva ar trebui efectuata o noua cercetare disciplinara si aplicata din nou sanctiunea respectiva.

Alte discuții în legătură

Retrogradare abuziva geosau geosau in 25 ianuarie 2010 am fost retrogradat din functia de casier la cea de manipulatnt marfa,am inteles ca retrogradarea nu poate depasi 60 de zile. eu am stat in ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresc sa ma informez asupra urmatoarei spete: daca un angajat cu functia de director,savarseste o abatere disciplinara, iar angajatorul doreste ... (vezi toată discuția)
Sfat practic: aplicare "retrogradare disciplinara" smeagull smeagull Buna ziua, Situatie teoretica: Se da un ... inginer constructor, pentru care angajatorul ar decide aplicarea unei sanctiuni disciplinare constand in ... (vezi toată discuția)