avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie cenzor si administrator de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie cenzor si administrator de bloc

buna ziua,

Atat cenzorul cat si administratorul nostru de bloc si-au dat demisia; va rugam sa ne sfatuiti care sunt pasii legali pe care noi trebuie sa-i urmam!
va multumim!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 16:09, 19 Septembrie 2016
Buna ziua,

1. Care este procedura pentru a deveni membru in comitetul executiv?
2. Administratorul vrea sa-si dea demisia: imi puteti oferi un model de demisie?
3. Acea demisie si cerere membru trebuie inregistrate undeva la Organele teritoriale?
4. Un membru al Comitetului care inlocuieste un administrator prin contract de mandat trebuie sa fie pensionar? Am inteles ca poate continua cu aceleasi impozite ca vechiul administrator, desi este persoana tanara.
5. Acest membru trebuie sa depuna garantia materiala in cuantumul stabilit de Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari desi este inlocuitor pe perioada scurta?

Multumesc
@lorelena1306

1. Pentru a fi membru in C.E. trebuie sa fi ales de Adunarea Generala a Asociatiei de proprietari .
2. Administratorul poate sa-si dea demisia conform clauzei contractului pe care la avut.
Nu va trebuie un model anume pur si simplu precizeaza conform contractului incheiat cu un preaviz n.. zile inceteaza contractul cu Asociatia ...
3. Acele acte se inregistreaza de Asociatia de Proprietari .
4. Orice persoana din C.E. poate fi adm. se pastreaza aceleasi beneficii cat si taxe .
5. Nu neaparat , daca cereti garantie s-ar putea sa nu se bage nimeni si astfel ajungeti sa va blocati.

Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari cerasela2018 cerasela2018 Cenzorul - proprietar din bloc, cu contract de mandat si-a dat demisia. Si in cazul contractului de mandat este valabil preavizul de 20 zile lucratoare sau ... (vezi toată discuția)