avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hypermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hypermarket

Buna seara. Dupa program am intrat in hipermarketul unde lucram ca sa fac cumparaturi. Intre timp mi s-a facut pofta de ceva dulce si am consumat ceva in valoare de 4 lei. Daca tot am consumat produsul m-am gandit sa nu mai platesc ce consumasem asa ca am lasat ambalajul pe raft. Dupa ce am achitat cumparaturile am fost oprit de un agent de paza si dus la camera de interpelare unde am aratat tot ce aveam la mine. Mi s-a spus ca am fost filmat in timp ce am lasat ambalajele acolo. M-au pus sa dau o declaratie in scris ca am consumat acele produse si sa completez o cerere de demisie de comun acord. Ulterior am platit ce consumasem. Mentionez ca nu a fost chemata politia. Ceea ce as vrea sa stiu este daca mi se va trece ceva in cazier, daca voi primi ceva acte unde sa scrie ca am fost prins consumand alimente,daca voi primi prin posta ca va trebui sa platesc o amenda...ce se va intampla? iar legat de demisie...ce acte va trebui sa iau de la ei?multumesc
Cel mai recent răspuns: mariuusss , utilizator 08:57, 3 Mai 2009
mariuusss a scris:

Demisia am completat-o la fata locului. Am ales 55 b(de comun acord). Multumesc pentru raspuns


Demisia nu se poate confunda cu incetarea c.i.m. prin acordul partilor.
Prin demisie se înţelege actul unilateral de voinţă a salariatului care, printr-o notificare scrisă, comunică angajatorului încetarea contractului individual de muncă, după împlinirea unui termen de preaviz.
As vrea sa mai stiu de ce am fost pus sa dau declaratia in scris odata ce nu voi primi amenda sau nu voi avea cazierul patat?
As vrea sa mai stiu de ce am fost pus sa dau declaratia in scris odata ce nu voi primi amenda sau nu voi avea cazierul patat?
Va rog respectuos a edita mesajele ! Multumesc.

nu vor exista mentiuni in cazier.
nu sunt avocat dar am "prieteni" care se ocupa cu ,"colectionarea" din hypermarket : lafel patesc si ei .Daca platesc e ok, daca nu, cheama politia si atunci primesc o amenda si atat.Cred ca te-au pus sa dai o declaratie ca sa nu zici ca te-au dat afara fara motiv sau asa ceva.Sti ca daca dai afara pe cineva fara motiv e cam ilegal

Alte discuții în legătură

Furt din hypermarket ContSters227689 ContSters227689 Buna ziua. Va contactez in legatura cu o problema care ma macina destul de tare. Fiica mea a fost prinsa intr-un hypermarket consumand produse pe care nu le ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - declaratie la politie, urmari essther19 essther19 Astazi am fost la [editat] supermarket impreuna cu sora de 13 ani si prietena mea de 17,eu având 19. Ne-am facut cumparaturile si cand am ajuns la raftul de ... (vezi toată discuția)
Furt supemarket - amenda administrativa bogdan_i_metro bogdan_i_metro Anul trecut in toamna, mai exact in noiembrie am fost prins in supermarket furand si mai exact un mouse wireless de vreo 120RON. Mi s-a facut un formular de ... (vezi toată discuția)