avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire la locul de munca

Buna seara,

De mai bine de 3 luni sunt hartuita efectiv de catre seful meu direct, pentru a-mi da demisia.
Ocup un post de sef serviciu financiar-contabil intr-o firma privata iar seful despre care va vorbeam este administratorul, din pacate singurul cu putere de decizie in firma.
Pentru ca este deja alcoolic, a devenit violent, a incercat sa ma loveasca chiar, ma jigneste si efectiv nu ma lasa sa lucrez.
Nici unul dintre cei aproximativ 20 de angajati nu are curajul sa riposteze pentru ca pana acum, intr-un an, a fortat 10 oameni sa-si dea demisia: toti cei care au avut curajul sa-i spuna ca nu are dreptate si ca in acest ritm va duce firma spre faliment.

Ultima disputa am avut-o in 30.04, imi este deja teama sa ma duc luni la servici, am rezistat 3 luni dar simt ca nu mai pot ... am refuzat sistematic sa-mi dau demisia pana acum, motivul pe care el il invoca este ca nu-mi fac treaba cum trebuie - ceea ce nu este adevarat.

Ma puteti ajuta cu un sfat?
Am mare nevoie,
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 02:04, 3 Mai 2009
Multumesc tuturor celor care v-ati exprimat parerea, adevarul este ca desi am obosit sa lupt cu morile de vant, ma revolta situatia.

E-adevarat ca nu ma vrea in firma si imi dau seama ca e dificil sa mai lucram impreuna - desi firma nu-i apartine, el este doar administratorul, pe patron are grija sa-l tina la "mare distanta" de noi, sunt sigura ca e strain de ceea ce se intampla in Romania cu firma lui.

Despre "negocierea" unei concedieri nu poate fi vorba, nu are curajul sa stea de vorba cu mine cu mintea limpede, fara sa fie baut, si cum mai tot timpul e pe trei carari ...

El nu vrea sa restructureze, sa desfiinteze postul - pentru ca vrea sa-si aduca un om pe care sa-l poata manipula si care sa nu capete vechime, sa inteleaga prea multe lucruri...( de aceea ii schimba atat de des, patronului ii spune probabil cat de tampiti sunt romanii ca de aceea nu gaseste el oameni bine pregatiti profesional, "ei demisioneaza singuri pentru ca nu fac fata" ) iar pe motiv de necorespundere profesionala nu poate ..., nu are motive.


pai scrie un memoriu patronului...macar sti o treaba!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea phsihica luminitaadela luminitaadela nustiu daca hartuirea phsihica la serviciu de catre colegi si sef se poate rezolva in instanta sau doar hartuirea sexuala.eu sunt la prima varianta:D:D (vezi toată discuția)
Se poate considera ca si proba in instanta inregistrarile audio intr-un litigiu de munca? Harko Harko Mi-am inregistrat sefa in repetate randuri cum ma insulta in fata colegilor deoarece eu refuz sa imi dau demisia, si ma acuza fara motiv de niste greseli pe ... (vezi toată discuția)
Jigniri, amenintari, hartuire psihica ContSters302482 ContSters302482 Am terminat o relatie cu un barbat insurat.Sunt amenintata prin SMS, jignita. Avem si acelasi loc de munca. Sufar de depresie recurenta(deci o depresie care ... (vezi toată discuția)