avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema ingrijire parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema ingrijire parinti

Cu multi ani in urma cand mama mea acum in varsta de 69 de ani era sanatoasa, din cauza unor anumite neintelegeri care au existat intre noi mi-a facut evacuarea. Intre timp eu m-am casatorit iar soarta a facut ca fiica mea sa se nasca cu un handicap foarte grav atat fizic cat si mental. Situatia mea financiara este foarte grea iar acum cateva luni si mama mea a facut o paralizie si nu poate sa se intretina singura. Imi face mici scandaluri ma discuta tuturor ca nu am grija de dansa. Eu nu pot sa-mi asum raspunderea iar aceasta ma ameninta ca ma da in judecata. Stiu ca moral asa ar fi sa ai grija de parintele tau, dar tinand cont de situatia mea nu stiu cine are dreptate si cine nu.? Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:22, 30 Aprilie 2014
Dar sa se vaite la toata lumea ca nu o ajutati (dupa ce v-a dat afara din casa) poate...X-(Vedeti-va de familie,nu cred ca o persoana aflata in conditiile mamei dvs. are resursele fizice,materiale si intelectuale sa va dea in judecata.
Da, exact, daca sunt neajutorati, sa-i lasam sa moara. Supravietuieste cel mai puternic, legea junglei. Aia e.

Serios vorbind din nou, nu--i puteti gasi un azil mai ieftin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de handicap gradul 2 intrebare laur87 laur87 Buna Ziua, Unchiul meu in 1986 a fost impuscat in cap cand era in armata de catre un coleg, dupa acel incident fiind in coma 3luni a scapat dar a ramas cu ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere: ce se poate face dacă unul dintre beneficiari a decedat? meri_tt meri_tt buna ziua Pe scurt,parintii au facut ,fara sa-i intrebe pe ceilalti copii,contract de vanzare cu clauza de intretinere,Tata a murit,ramanand mama,care,batrana ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)