Da, exista un precedent (cel putin unul de care stiu eu) mediatizat chiar.
Curtea de Apel Brasov, in dosarul 468/2000, prin sentinta civila 101/F din 29 mai 2000 a dispus admiterea actiunii in contencios administrativ formulata de un asociat unic care dorea sa se angajeze cu carte de munca la propria-i firma in calitate de director executiv, iar ITM-ul a refuzat acest lucru. Este vorba de ITM Covasna.
Mai mult, recursul intentat de ITM la Curtea Suprema de Justitie a fost RESPINS, iar solutia Curtii de apel Brasov mentinuta.
Decizia Curtii Supreme are numarul 574/2001.
De altfel, in revista Capital, nr.37, in luna septembrie 2001 a fost relatat pe larg acest caz.
Da, Curtea Suprema nu este Curtea Constitutionala, dar toti juristii stiu importanta unei decizii a CSJ.
Astfel incat, cine e realmente hotarat sa-si faca contract de munca cu propria firma, trebuie doar sa vrea sa dea in judecata ITM, pentru ca dupa decizia CSJ din 2001 nici o instanta nu va indrazni sa respinga o astfel de actiune.
Stiu, e pacat ca nu se trezeste la realitate ITM -ul si MInisterul Muncii, dar dragii mei, traim in Romania.
„Un prim aspect gresit inteles de parat (Inspectoratul de munca - n.r.) este acela ca, in speta, contractul de munca urmeaza a fi incheiat intre persoane cu calitati diferite - persoana juridica - societatea comerciala, indiferent de catre ce persoana fizica este reprezentata, si persoana fizica. Asociatul unic nu este, prin urmare, in acelasi timp, angajat si angajator“, a decis instanta judecatoreasca.
De ce este atat de importanta aceasta sentinta? In primul rand, datorita numarului mare de societati cu asociat unic - aproximativ 300 de mii de firme, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, dintre care se estimeaza ca fiind active circa 200 de mii. Asadar, jumatate din firmele existente se confrunta cu problema imposibilitatii angajarii asociatului unic la propria firma. „Din pacate, reprezentantii Ministerului Muncii nu cunosc actele normative emise chiar de dansii si, in acest context, foarte multi asociati unici nu au putut incheia contracte individuale de munca cu propria societate, timp de zece ani“,