avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Blocare chirie auto
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Blocare chirie auto

Buna ziua,
Am o problema si nu stiu cum sa procedez. Va rog sa ma ajutati. Lucrez la o firma de curierat sunt platit cu salariu pe CIM si o chirie auto (lucrez pe masina personala) care mi-a fost blocata pana la recuperarea debitelor deoarece un curier a fugit cu o suma insemnata de bani.Conducerea firmei are dreptul sa procedeze asa ? Ce trebuie sa fac pentru a-mi putea incasa chiria?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: simona435 , utilizator 20:43, 22 Mai 2014
sa inteleg ca in cazul unui proces, mesajele in format electronic, dar listate, nu au valoare juridica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare abuziva cont bancar George1976 George1976 Va cer ajutorul in urmatoarea problema: matusa mea are cardul de salariu la [EDITAT]. In urma cu cativa ani, ea a facut un credit la alta banca pe care i s-a ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare razya2007 razya2007 Am făcut contestatie la executare, pt un credit IFN la firma Ferratum, credit contractat în data de 5.10.2015...pe care nu l am achitat.... Ce șanse am sa ... (vezi toată discuția)
Blocarea abuziva a sumelor de catre banca ELISEIDUMITRU ELISEIDUMITRU Sunt angajat al unei firme din Bucuresti, cu punct de lucru si in Bacau,unde locuiesc,in urma unui titlu executoriu emis de ANAF pt.tva de recuperat conturile ... (vezi toată discuția)