28 04 2014 fratele meu conducea o motocicleta pe banda 2, din sens opus un autoturism aflat pe banda 2 vireaza la stanga fara semalizare si intra intr o spalatorie..conducatorul de pe motocicleta afost surprins de reactia autoturismului care a virat la stanga, acesta fiind nevoit sa franeze destul de violent in cat a cazut si sa rostogolit pe asfalt si a nimerit cu un picior intro groapa fracturandu si piciorul drept in 2 locuri undeva sub rotula si aproape de glezna..fractura deschisa...mentionez ca motocicleta nu a atins autoturismul acesta virand destul de repede..astazi 30 04 2014 se afla la sitalul judetean galati la terapie intensiva pentru operatie si montarea tije in picior. Daca are cineva sugestii legale pentru tragerea la raspundere a celui care a provocat incidentul.. soferul sustine ca el nu a facut nimic , ca motociclistul a cazut singur si el nu este vinovat. Astept un raspuns daca se poate... din cate am inteles cica ar fi deschis un dosar de urmarire penala.. sunt si 2martori care inca nu au fost chemati pentru declaratii..politia a fost la spital la fratele meu si i a luat o declaratie verbala in acest caz...politistul rutier ia spus ca dupa ce iese din spital sa se duca la politie si sa dea o declaratie scrisa cum sa intamplat dar va dati seama cam cat dureazaasta in starea lui. Multumesc