avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare pedeapsa in locul altcuiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare pedeapsa in locul altcuiva

intrebarea de la miezul noptii: exista posibilitatea , daca sotul meu ar primi o pedeapsa cu executare, sa fac eu, in locul lui, jumatate din pedeapsa? intrebarea mea este foarte serioasa, rog pe cineva sa-mi raspunda ...multumesc.
Cel mai recent răspuns: madanic32 , utilizator 17:57, 5 Mai 2014
Mda, conditiile sunt inumane, dar uitati sa specificati ca infractorul si-a ales singur directia de mers. Nu stiu ce a facut si nici nu ma intereseaza, insa e cinic ca acum el si familia lui reclama cu aplomb justitiar conditiile inumane, si spun ca individul nu se poate reforma in conditiile astea. No, ce l-a oprit sa se reformeze cat inca nu era condamnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza anul de detentie? cipcrip80 cipcrip80 Buna ziua, am si eu o intrebare la care sper sa ma ajutati sa gasesc raspunsurile. 1. Tatal meu a primti o condamnare de 6 ani de inchisoare vreau sa ... (vezi toată discuția)
Rolul unei pedepse cu executare este reeducarea? sam bam sam bam Care este rezultatul condamnarii cu executare a unei fapte penale dupa trecerea unei perioade de 10 ani de la comitere, credeti ca mai este necesara reeducarea ... (vezi toată discuția)
Amnistia postcondamnatorie - efecte asupra pedepsei principale si complementare maite21 maite21 Amnistia postcondamnatorie are ca efect redobândirea, de drept, a gradului militar pierdut de către cel condamnat, în urma aplicării pedepsei complementare ... (vezi toată discuția)