avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunurile personal intra la partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunurile personal intra la partaj?

Am un prieten, care nu are nici o proprietate pe numele lui si urmeaza sa ne casatorim. Va rog sa imi spuneti daca cele doua apartamente si doua masini ar intra in partaj daca divortam.
A doua intrebare este daca contiunuam sa stam impreuna fara sa ne casatorim in cazul despartiri el poate avea pretentii la bunurile mele.
Cu stim
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 16:15, 5 Mai 2014
@avlil Bună ziua.
Eu postasem vorbind cu fiica şi când colo mă trezesc că vorbesc cu mama, care are ceva experienţă de viaţă şi a pus întrebarea cea mai potrivită în acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial delia71 delia71 Am o problema mai delicata...va rog sa-mi dati un sfat. Nu cred ca e corect spus ''contract prenuptial'' pentru ca nu intentionez sa ma casatoresc...dar, ma ... (vezi toată discuția)
8 ani de concubinaj,se poate obtine partaj in urma despartirii? aynamo aynamo Fostul meu sot traieste cu o femeie de cativa ani buni.Nu sunt casatoriti,intrebarea mea este daca in urma despartirii lor, ea are dreptul la partaj si cum pot ... (vezi toată discuția)