Politia din Orsova mi-a intocmit dosar penal pentru circulatia cu numere galbene(in conditiile in care cu astfel de numere se circula in toata tara mai putin judetele Salaj si Mehedinti) a unui autoturism cumparat din Germania. Dupa doua luni am primit prin posta de la procuratura Orsova " clasarea cauzei " si stabilirea de cheluieli judiciare de 50 lei platite de stat. Intrebarea mea este daca pot face plangere penala impotriva celor doi politisti pentru recuperarea cheltuielilor facute cu aceasta "ocazie"(onorariu avocat, plata platforma pentru transportul masinii pana la localitatea de domiciliu, 3 drumuri dus-intors pe traseul Tg.jiu- Orsova pentru prelungire dovada, eventuale daune morale,etc.). De asemenea v-as mai intreba daca are rost un asemenea demers sau ma pot lasa pagubas.
Buna ziua,
Dupa cat timp de la emiterea ordonantei de clasare se poate elibera permisul de conducere retinut? Pana acum au trecut 13 zile de la emiterea ordonantei de clasare si cei de la serviciul eliberari permise retinute din Targu Jiu, spun ca inca nu a sosit permisul de la IPJ Mehedinti. Ce pot face in acest caz?
salut,sunt in aceeasi situatie in care sa aflat si relu 58 numai ca eu nu am primit decizia si nu stiu ce solutie pot sa primesc si de aceea as dori sa pot lua legatura cu relu 58 pentru mai multe detalii referitor la solutie
Solutie clasare
florin 71
Buna, as dori sa stiu daca este termen de prescriptie pentru a deschide actiune in instanta pentru o persoana care a facut plangere penala si in care ... (vezi toată discuția)