avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua.
Am castigat un proces, iar paratul trebuie sa imi plateasca cheltieli de judecata. Acesta insa mi-a spus ca nu are bani si nici bunuri pe numele sau.
In acest caz e clar ca nu voi mai putea sa recuperez banii sau ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ionela Manea , Consilier juridic 15:42, 5 Mai 2014
Este adevarat ca daca paratul intradevar nu are nimic pe numele sau, va trebui sa plateasca si executorul, dar daca vorbeste cu paratul si ii spune ca si pana acum ca nu are bani sau bunuri tot nu rezolva nimic.Ramane la latitudinea dvs ce faceti.Noi v-am expus solutiile si riscurile, de asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune miki75 miki75 As avea si eu o nelamurire in legatura cu o decizie finala de succesiune. In urma procesului de succesiune dupa moartea mamei noastre, apartamentul mamei a ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc neloial, partinitor tibors tibors Pentru recuperarea unui debit, EXECUTORUL tergiveseaza de peste un an aflarea datelor complete ale persoanei care trebuie sa plateasca o suma de bani, conform ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)