avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se procedeaza????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se procedeaza????

cum se incheie balanta in situatia in care din doua spatii (cu administratori si balante separate ) trebuie sa ramina un singur administrator ,o balanta ,dar doua gestiuni ??? ce nota contabila trebuie facuta ca una din balante sa ramina cu solduriile pe zero??? cum se preia spre exemplu pierderea din contul 121 din balanta care se inchide pentru a putea fi preluat in balanta care ramine????

multumesc .
Ramane de baza balanta centralizata, cu analice distincte pentru gestiuni. Este foarte simplu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog - termen balanta Krissia . Krissia . #-o Am si eu nevoie urgent de o informatie. Exista o baza legala care prevede termenul legal de inchidere a unei balante lunare? 10 zile, 25 zile....? Si daca ... (vezi toată discuția)
O societate, doua puncte de lucru ContSters95887 ContSters95887 Pentru o societate cu doua puncte de lucru contabilitatea se tine separat pentru fiecare punct de lucru in parte? Stiu ca nir se face pentru fiecare in parte, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate farmacie creolaiurist creolaiurist Am nevoie de ajutor!!! M-am angajat recent ca si economist la o farmacie. Spre surprinderea mea, contabilitatea se tine pe hartie, si nu pentru ca nu ar ... (vezi toată discuția)