avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot cere suspendarea executarii sub supraveghere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot cere suspendarea executarii sub supraveghere?

Dupa ce perioada de executare a pedepsei, un detinut poate cere suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere? Pedeapsa presupune 4 ani cu executare.
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
MorosanuMadalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: MorosanuMadalina , utilizator 18:58, 8 Mai 2014
Am o nelamurire. Este adevarat ca cei care au primit pedepse conform vechiului cod penal trebuie sa execute 1/3 din pedeapsa pt a intra in comisia pentru liberare conditionata?
De exemplu, nastase a primit 4 ani cu executare, dar dupa 1 an si 6 luni ar intra in comisie.(scazand lunile deja facute) (stire la TV). va rog sa-mi raspundeti! Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
MorosanuMadalina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat se executa dintr-o pedeapsa de 2 ani cu executare? Elynasv Elynasv Buna ziua! Prietenul meu a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare pt favorizarea infractorului. Am cateva intrebari: 1 an de puscarie ... (vezi toată discuția)
Ce mai este de facut in acest caz ? kyliejenner kyliejenner Daca cineva a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani , a executat 5 luni dupa care a ramas in suspendare , iar acum dupa 9 luni a primit ca sentinta ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - suspendari Vioricamiron Vioricamiron Buna ziua. Este adevarat ca dupa NCP se anuleaza pedepsele cu suspendare ? Va multumesc! (vezi toată discuția)