avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am trimis bani cuiva in tara fara sa il cunosc, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am trimis bani cuiva in tara fara sa il cunosc, am cum sa ii depun plangere ca imi vreau banii inapoi?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns , cine cunoaste si cine este in masura.Am cunoscut pe cineva pe internet si i am trimis o suma de bani dupa doar cateva zile de vorbit,zicandu mi ca ii trebuie ca sa rezolve niste probleme in tara iar apoi sa vina aici unde sunt eu in franta.iar dupa ce i am pus banii m a blocat pe facebook si la telefonul respectiv nu mi raspunde nimeni ori e inchis.Am cum sa ii depun plangere la politie sa imi recuperez banii avand in vedere ca nu am semnat nimic cu el,sau nu a fost sub forma de imprumut?:confused: va rog sa imi raspundeti multumesc mult
ba da, discutiile pot fi proba.

banii nu fac parte din bunurile mobile!!!

Cum asa ?:D E bun consumabil, dar nu cred ca are legatura cu subiectul.
Bunul mobil poate fi orice bun mobil corporal care are o anumita valoare , roadele acestuia , inscrisurile , bani, titlurile de credit si orice alte valori evaluabile in bani.
Ar putea fi inselaciune daca persoana nu avea diplome de tradus..
Legea nu va obliga sa indicati infractiunea, obligaţia stabilirii incadrarii juridice a faptei revenind organelor de urmarire penala.

Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
gi-jane2, moderator
sigur, din Franța, plângere la Poliție... o să se rezolve. când? păi când a zis Păcală c-o să-și vadă banii pe vacă: marți sau joi!
pai vin in tara cam intr-o saptamana,de asta spuneam daca sa merg sa depun plangere.pentru ca eu am fost cea care l am chemat in franta,si m am oferit sa i dau si bani pentru a si rezolva problemele,si dupa urma sa vina ...
Crisstinutza a scris:

si m am oferit sa i dau si bani pentru a si rezolva problemele, ...

Deci i-ati dat de bunavoie pina la urma!
da...norml,doar nu m a obligat nimeni..asta e ideea.de asta intreb pe aici,sa nu ma duc aiurea si pe la politie sa ma dea pe usa afara :))

Alte discuții în legătură

Inselatorie, escrocherie? bluefish40 bluefish40 Problema mea este urmatoarea: in urma cu doi ani de zile am cunoscut o femeie, care la foarte scurt timp a plecat in Africa pe motivul ca are ceva probleme ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? rocafella rocafella Buna ziua, Am o problema cu o persoana careia i-am dat o suma de bani (destul de mare) pentru a achizitiona niste produse. Persoana respectiva nu mai ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie imprumut de bani adyr adyr In urma cu aproape un an am lucrat la un fost coleg de servici unde am schimbat incepand de la prize, intrerupatoare, lustre, am tras alimentare separat ... (vezi toată discuția)