avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentara

buna dimineata ! sunt divortata de sotul meu din 2011 si in urma sentintei divortului a fost obligat la plata pensiei de intretinere , am divortat de comun acord cu custodie comuna pt copil , dar el de la divort si pana in prezent nu s-a mai interesat de copil si nici nu i-a platit pensia. am facut o plangere la politie pt pensie , iar dupa doua luni am fost chemata la postul de politie sa imi retrag plangerea pt ca fostul meu sot in toti acesti ani nu a lucrat nicaieri si nici nu are bunuri materiale. este corect asa ceva asta inseamna ca dc nu va lucra niciodata nu ai v-a plati copilului niciodata pensia? va multumesc !
Se poate face, dar e mult chin si efort in timp si bani. Nu e legea aiurea, e saracia aiurea.
Adresa la firma unde lucreaza, dat in judecata, la ITM, lui... notificari peste notificari cateva luni macar. Apoi, depinde de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare ovidiunicu ovidiunicu datorita situatiei economice precare nu am reusit sa platesc pensia alimentara in ultimii 10 ani. fosta sotie a inteles lucrul acesta si pana luna trecuta nu a ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara irinaiza irinaiza buna .ma numesc irina si as avea si eu o intrebare .fostul meu sot de cetatenie turca cu domiciuliul stabil in bucuresti nu mia mai platit pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei de intretinere angelaangela angelaangela Buna ! Din cate am inteles pensia se datoreaza de la data cererii de chemare in judecata. Intrebarea mea este -unde trebuie sa depun plangere pt neplata cu rea ... (vezi toată discuția)